Interim management

Voor de interim manager kan de investering in een kopje koffie de start zijn van een regelmatige stroom van mogelijke opdrachten vanuit V&C.

Het dilemma van de interim manager is, dat hij niet kan acquireren als hij vol bezet is en er in zijn netwerk niet altijd een goede opdracht voorhanden is wanneer er ruimte in de agenda komt.

Voor de opdrachtgever van de interim manager geldt hetzelfde, maar andersom. V&C overbrugt dit dilemma voor beide partijen. V&C kan continu acquireren en is daarmee een belangrijke bron van nieuwe opdrachten voor de interim manager.

Voor de opdrachtgever geldt, dat een interim manager vrijwel altijd direct aan de slag moet. Als de behoefte komt, is er voor de opdrachtgever meestal niet voldoende tijd over om naar de passende interim manager te zoeken, laat staan om grondig te verkennen waar de expertise van de interim manager ligt.

V&C bouwt daarom vooraf een relatie met de interim manager op, zodat de interim manager alleen voor passende opdrachten wordt benaderd en een telefoontje genoeg is om samen de opdrachtgever snel en doeltreffend te kunnen bedienen.