Na mijn commerciële studie aan de HEAO, en een korte periode als kwaliteitsmanager bij een bouwbedrijf op Schiphol, kwam ik al snel terecht bij Zwitserleven. Na 3 jaar maakte ik daar de stap naar een managementfunctie. Vanuit deze rol werd voor het eerst mijn interesse voor recruitment gewekt. Deze interesse heeft mij daarna niet meer losgelaten.

Na een wereldreis heb ik mij serieus toegelegd op de werving en selectie van vast en interim personeel. In de opvolgende jaren heb ik velerlei projecten mogen invullen voor diverse overheidsorganisaties, organisaties in de bancaire- en financiële sector en internationaal opererende productiebedrijven. 

In 2011 volgde een buitenlands avontuur dat via Dubai naar London leidde, alwaar ik mij de daarop volgende jaren verder specialiseerde in recruitment binnen de bouw en vastgoed. Voor diverse internationaal opererende organisaties, waaronder Mace, LandSecurities en Bovis Homes, heb ik vaste functies mogen invullen.

In 2019 heb ik mij aangesloten bij Vamberský & Company. Wat mij en de organisatie bovenal verbind, is de grote passie voor het creëren van de perfecte match tussen gemotiveerde, getalenteerde mensen en organisaties.