Thomas Vamberský

Na mijn studie aan de TU Delft, waar ik ben afgestudeerd op de herbestemming van Frans cultureel erfgoed (landhuizen en kastelen) en mij gespecialiseerd heb in bouwprocesmanagement, heb ik in Frankrijk gewerkt aan de herontwikkeling van kastelen.

Daarna heb ik de stap gemaakt naar IPMMC Vastgoed. Bij IPMMC was ik betrokken bij  de ontwikkeling en realisatie van de huisvesting van diverse internationale overheidsorganisaties. Dit betrof onder andere de huisvesting van Europol, Eurojust en de nieuwe Amerikaanse Ambassade in Wassenaar. Binnen IPMMC heb ik een specialisme opgebouwd in financiële haalbaarheid in projectontwikkeling en heb daarover ook diverse colleges gegeven aan Tias Nimbas in Eindhoven.

Naast internationale projecten heb ik de ontwikkeling van winkelcentrum De Voorwaarts te Apeldoorn getrokken en ben ik tot en met de oplevering verbonden geweest aan de herontwikkeling van winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum. Ik heb namens FrieslandCampina het projectmanagement gevoerd voor de realisatie van het nieuwe FrieslandCampina hoofdkantoor in Amersfoort en het Innovation Centre in Wageningen.

In 2015 heb ik, samen met een zakelijke partner, Bakker & Vamberský BV opgericht. Vanuit Bakker & Vamberský hebben we een aanzienlijke klantenkring opgebouwd in executive search en interim management in bouw en vastgoed.

In 2019 ben ik gestart met Vamberský & Company. Daarnaast ben ik samen met 2 partners gestart met GetGripp Projectmanagement. De kruisbestuiving tussen beide organisaties is fantastisch.